Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Plantscription Retinol Night Moisturizer
Plantscription Retinol Night Moisturizer
Plantscription Retinol Night Moisturizer
Plantscription Retinol Night Moisturizer
ONLY AT KICKS
Kampanje 20%

Plantscription Retinol Night Moisturizer

Origins

Prep huden din med Plantscription™ Anti-Aging Power Serum. Påfør en mengde Plantscription™ Retinol Night Moisturizer PM som tilsvarer en ert p huden, unngå øyepartiet.
488 kr
610 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Prep huden din med Plantscription™ Anti-Aging Power Serum. Påfør en mengde Plantscription™ Retinol Night Moisturizer PM som tilsvarer en ert p huden, unngå øyepartiet. Bruk annenhver kveld de første to ukene, deretter hver kveld. Bruk solkrem og begrens soleksponeringen mens produktet brukes og i uken etter avsluttet bruk. Husk at:
Retinol er en svært effektiv og kraftig antiaging-ingrediens kjent og brukt av profesjonelle. Du kan oppleve mild rødhet, en varm, kriblende følelse eller flassing. Dette er normalt og en midlertidig indikasjon på at produktet virker.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331