Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Brilliant Top Coat Matte Top Coat
Kampanje 20%

Brilliant Top Coat Matte Top Coat

OPI

OPI Brilliant Top Coat kan brukes over alle OPI lakk. Gir neglene dine en blank finish med lang holdbarhet. Denne topplakken er hurtigtørkende, noe som gir en rask og jevn lakk.
147,20 kr
184 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Brilliant Top Coat
p919180
v44460475
OPI
NOK
147.2

Omtaler

Hanne | 15-09-2018
Beste top coaten jeg har prøvd hittil(noe som resulterer i at jeg kun går med matte negler for tiden). Tørker på et blunk, det er det aller beste med denne. Gir en utrolig lekker matt finish, og den jevner ut lakken så bra at det ikke er noen krise om fargen har blitt litt ujevn ved påføring. Det eneste minuset med denne er at den ikke holder like lenge som den vanlige top coaten til OPI(men den bruker så utrolig lang tid på å tørke igjen at det bare blir tidkrevende å holde på med). Synes "mattheten" dabber litt av etter et par dager, så da pleier jeg å ta på et nytt lag med top coaten. Blir definitivt gjenkjøp av denne!
Iris | 16-02-2017
Den beste matte topcoaten jeg har prøvd! Ødelegger ikke neglelakken under. Absolutt verdt prisen
Marit Ekkerhaugen | 04-03-2016
Hva er det å si..Hvis du vil ha matt neglelakk, this is the bomb. Tørker på et nanosekund og sitter som et skudd helt til du vil den skal fjernes. Fungerer med absolutt alle neglelakker men det er SUPERVIKTIG at du passer på at neglelakken tørker ordentlig først. Ta 10 min ekstra tørking just to be sure.

Mer Informasjon

OPI Brilliant Top Coat kan brukes over alle OPI lakk. Gir neglene dine en blank finish med lang holdbarhet. Denne topplakken er hurtigtørkende, noe som gir en rask og jevn lakk.
Påfør ett lag med Brilliant Top Coat ett minutt
etter at du har lakkert neglene.
INGREDIENTS: Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Dipropylene Glycol Dibenzoate, Isopropyl Alcohol, Benzophenone-1, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, CI 60725 (Violet 2).
Farge:Gjennomsiktig
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331