Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Balance it All - Oil Control And Pore-Refining Set

Balance it All - Oil Control And Pore-Refining Set

Ole Henriksen

Oppnå balanse: Denne komplette olje-kontroll hudpleierutinen gjør huden matt og minimerer porene slik at huden føles myk og fylt med fuktighet.
245 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Balance it All - Oil Control And Pore-Refining Set
p89791929
v89791930
Ole Henriksen
NOK
245

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Oppnå balanse: Denne komplette olje-kontroll hudpleierutinen gjør huden matt og minimerer porene slik at huden føles myk og fylt med fuktighet. Find Your Balance ™ Oil Control Cleanser er en lett, beroligende rengjøring som renser porene i dybden. Balancing Force ™ Oil Control Toner er et konsentrert ansiktsvann som fjerner overflødig olje og gjør porene mindre fremtredende samtidig som huden holdes frisk og styrket. Counter Balance ™ Oil Control Hydrator er en innovativ og lett fuktighetskrem som holder porene rene og gir optimal fuktighet og balanse. Den banebrytende formelen forbedrer holdbarheten på din foundation i opptil 8 timer, og gjør at sminken sitter. Alle oljekontrollerende produktene inneholder Green Fusion Complex ™, neemolje og AHA-syrer og har en forfriskende duft av eukalyptus og peppermynte. Ole Henriksens komplette oljekontrollerende hudpleie rutine gjør det enkelt å rengjøre, friske opp og fukte huden for en deilig og sunn Ole Glow ™.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331