Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Pore-Balance Facial Sauna Scrub 89 ml

Pore-Balance Facial Sauna Scrub 89 ml

Ole Henriksen

Denne nyskapende ansiktsskrubben er inspirert av tradisjonelle skandinaviske spabehandlinger, som er kjent for å virke både fysisk og mentalt avspennende og for...
345 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Susanne | 19-04-2018
Deilig scrub som blir varm når du masserer den i ansiktet. Usikker på om den gjør huden renere, men den blir iallefall myk og deilig etterpå.
Ashlee | 21-03-2018
Fornøyd men den er litt mye for min sensitive hud. Blir for grov.
Caroline | 09-03-2018
Et must i skincare rutinen min, blir varm når du masser den inn i huden. Huden blir kjempe fin.

Mer Informasjon

Denne nyskapende ansiktsskrubben er inspirert av tradisjonelle skandinaviske spabehandlinger, som er kjent for å virke både fysisk og mentalt avspennende og for å fjerne giftstoffer og gi bedre sirkulasjon. Akkurat som i en klassisk badstuebehandling der man veksler mellom varmt og kaldt, gir skrubben først en varm, og så en deilig kjølig følelse, og gjør porene mindre synlige og fjerner døde hudceller ved hjelp av glykolsyre og melkesyre. Skrubben inneholder vulkansk sand, Green Fusion-kompleks og neemfrøolje, og virker rensende på huden ved å absorbere overflødig olje og åpne og forminske porene. Brukes etter rens og før ansiktsvann 2–3 ganger i uken, og gir en glatt, myk og frisk hud med en sunn Ole Glow!
Volum:89 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331