Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Butter Gloss Tiramisu
Butter Gloss Tiramisu
Butter Gloss Tiramisu
Butter Gloss Tiramisu

Butter Gloss Tiramisu

NYX Professional Makeup

Denne lette concealeren skjuler små skjønnhetsfeil, ujevn hudtone og ringer under øynene uten å se 'kakete' eller iøynefallende ut.
69 kr
Tiramisu
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Butter Gloss
p88869174
v88869181
NYX Professional Makeup
NOK
69

Omtaler

Anja | 13-03-2018
Aldri funnet bedre gloss enn disse fra Nyx! Det har med at: - Lukten er fantastisk - Glossen klisser seg ikke, men føles behagelig på - Supermange farger å velge mellom - Utrolig billig
Mina | 23-02-2018
Denne lipglossen er en av de bedre jeg har prøvd. Den har en herlig konsistens og legger seg fint på leppene. Den er ikke så klissete at håret fester seg i den. Super!
Jenny | 15-08-2017
Denne lipglossen er min favoritt. Den sitter lenge på, og konsistensen er myk og god. Favorittfargen min er fortune cookie, den er fin i seg selv eller oppå en allerede nude leppestift.

Mer Informasjon

Denne lette concealeren skjuler små skjønnhetsfeil, ujevn hudtone og ringer under øynene uten å se 'kakete' eller iøynefallende ut. NYX PROFESSIONAL MAKEUP Concealer Wand er et lite vidunder og en av våre bestselgere. Formelen påføres som en drøm og gir medium til full dekning. Bruk den lavendelfargede til gusten hud, den grønne for å redusere synligheten av rødhet, og den gule for å skjule mørke ringer under øynene.
Volum:8 ml
Farge:Rosa
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331