Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Sensitive After Shave Balm
Kampanje 20%

Sensitive After Shave Balm

NIVEA

Pleier og beskytter lett irritert hud etter barbering. Fremstilt uten alkohol og farge for å hindre at det oppstår irritasjon. Umiddelbar lindring og skånsom beskyttelse.
68 kr
85 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Sensitive After Shave Balm
p854350
v38052353
NIVEA
NOK
68

Omtaler

Tonje | 28-02-2017
Vet at dette ikke er en primer, men sminken har aldri vært så bra som når jeg bruker denne! Helt klart fantastisk som primer også!
Camilla Mathisen | 01-03-2016
Bruker denne som primer og det er rett og slett superlim. Holder sminken på plass hele dagen! Bruker sensitive fordi lukten er litt dempet, slik at jeg slipper å lukte som en mann hele dagen. Er bare å påføre litt og blande den på huden helt til den føles "sticky" og da skal foundationen på. Den inneholder glyserin og det er den som får sminken til å stay put hele dagen. Elsker denne og den er så mye billigere enn alle primerene du finner i butikken.
Julie Hasfjord | 21-02-2016
Som de fleste andre skriver, dette er den beste primeren! Balmen gjør det enklere å påføre foundation, og holder sminken på plass hele dagen. Funker best for meg om jeg kombinerer den med UD all nighter setting spray, både før og etter påføring av foundation. Prisen er også fantastisk!

Mer Informasjon

Pleier og beskytter lett irritert hud etter barbering. Fremstilt uten alkohol og farge for å hindre at det oppstår irritasjon.
Umiddelbar lindring og skånsom beskyttelse.
- ekstra skånsom hurtigabsorberende formel med kamille, vitamin E og provitamin B5
- beroliger huden umiddelbart og gjør den mindre rød
- bidrar til å hindre irritasjon
- fremmer hudens naturlige beskyttelsessystem og bidrar til at huden henter seg inn igjen
- motvirker tørr hud etter barbering
Resultat:
- gir deg sunn og velpleid hud
- gjør at huden føles avslappet og glatt lenge etter påføringen
Hudtoleransen er dermatologisk testet på menn med ømfintlig hud.
Påfør en rikelig mengde på det barberte området. Barber med NIVEA FOR MEN Sensitive Shave Gel eller Foam for best resultat.
Aqua, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Panthenol, Isopropyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Bisabolol, Chamomilla Recutita Flower Extract, Glycine Soja, Tapioca Starch, Triceteareth-4 Phosphate, Sodium Carbomer, Citric Acid, Phenoxyethanol, Methylparaben, P
Volum:100 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331