Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Matte Foundation SPF 15 Medium Beige
Matte Foundation SPF 15 Medium Beige
Matte Foundation SPF 15 Medium Beige
Matte Foundation SPF 15 Medium Beige
Matte Foundation SPF 15 Medium Beige
Matte Foundation SPF 15 Medium Beige

Matte Foundation SPF 15 Medium Beige

bareMinerals

Mineralfoundation med et naturlig UV-filter med solfaktor 15. Den ultralette og silkemyke konsistensen i pulverform føles som en krem når den påføres.
459 kr
Medium Beige
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Matte Foundation SPF 15
p865154
v42660142
bareMinerals
NOK
459

Omtaler

Tea | 07-04-2019
Mitt nr 1 pudder for life! Dyrt, men verdt det. Har man lyst på en noenlunde lett dekning så er dette pudderet perfekt.
Pamela | 03-04-2019
Etter flere forsøk på å få denne til å funke, så har jeg valgt å gi meg. Den legger seg ikke pent på huden min i det hele tatt, og det blir kakete uansett hvilken kost jeg bruker. Har veldig fet hud og foretrekker bare et lett dekk da jeg ikke sliter med for mye urenheter men heller glans. Ble anbefalt denne da den bare skulle gi meg et naturlig dekk og minske glansen av svette i ansiktet. På en god dag, når jeg får det til å se nogenlunde ok ut, holder det i kanskje 2 timer.
Theu | 01-03-2018
Min go to foundation! Dette er en god foundation for de med oljete og fet hud. Det er lett å bygge opp til en viss dekk evne, men full dekkevne får du ikke ut av denne. Denne gir en så utrolig lett og naturlig resultat, samtidig som den lar huden puste. Har merket selv at huden blir bedre av denne foundationen, som den selv påstår at den skal gjøre.

Mer Informasjon

Mineralfoundation med et naturlig UV-filter med solfaktor 15. Den ultralette og silkemyke konsistensen i pulverform føles som en krem når den påføres. Lett-til-full dekning med naturlig matt finish. Bevist å minimere synligheten av porer og redusere blank hud. Sitter på plass i 8 timer.
Påføres med SWIRL-, TAP- and BUFF™-teknikken til ønsket dekning er oppnådd.
Velg børste ut fra ønsket dekningsgrad.
1. Bank ut en liten mengde foundation i lokket. Jobb inn (SWIRL) foundationen med myke, bestemte bevegelser til den er fanget opp av børsten.
2. Slå av (TAP) eventuell overflødig foundation mot lokket. Dette er viktig for sluttresultatet.
3. Påfør foundationen med sirkelbevegelser over hele ansiktet (BUFF). Gjenta trinnene til du har oppnådd ønsket dekning.
Hudtype:Tørr|Kombinert|Fet|Sensitiv|Moden|Acneutsatt hud|Normal
Dekningsgrad:Høy
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331