Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Pure Radiant Tinted Moisturizer Alaska
Pure Radiant Tinted Moisturizer Alaska

Pure Radiant Tinted Moisturizer Alaska

NARS

En lett farget fuktighetskrem med SPF 30, som bidrar til å forbedre hudens generelle tilstand. Med en myk og glatt påføring vil huden se naturlig og glødende ut.
430 kr
Alaska
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Pure Radiant Tinted Moisturizer
p90414159
v90414167
NARS
NOK
430

Omtaler

Fanny | 13-01-2020
Jeg elsker denne! Den gir et veldig naturlig og glødende resultat.
Ida | 12-12-2019
Denne er sååå fin! Huden min ser helt flawless ut selv om man bruker lite, den jevner ut hudtonen din. Jeg har kjøpt en i lys farge og en i mørk, slik at jeg kan bruke den hele året rundt! Virkelig verdt pengene! Har anbefalt denne til flere av venninnene mine og alle liker denne så godt!
Elena | 23-09-2019
Min favoritt. Dyr, men har brukt min i litt over 1 år, nesten hver dag og flasken er fremdeles ikke tom. Har veldig oljete hud (men bruker mattende primer), men med denne blir det en veldig fin glød. Bruker samme farge året rundt grunnet at resultatet blir så naturlig og vakkert. 10/10!!!!

Mer Informasjon

En lett farget fuktighetskrem med SPF 30, som bidrar til å forbedre hudens generelle tilstand. Med en myk og glatt påføring vil huden se naturlig og glødende ut.
Denne avanserte, oljefrie formelen gir et gjennomskinnelig slør av farge og solbeskyttelse, samtidig som det bidrar til å redusere forekomsten av hyperpigmentering og mørke flekker på bare fire uker. Rikelig fylt med planter og ingredienser for umiddelbart å hjelpe tørst hud til å føles hydrert.
IDEELL FOR: Ren dekkevne med hydrerende, anti-aging og lysende fordeler
HUDTYPE: Normal til tørr hud.
FINISH: Ren, byggbar dekkevne. Strålende finish.
Volum:50 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Dekningsgrad:Lett
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331