Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

25% på ansiktspleie fra Lancôme. Gjelder t.o.m 26/3. 

Natural Radiant Longwear Foundation Mont Blanc
Natural Radiant Longwear Foundation Mont Blanc

Natural Radiant Longwear Foundation Mont Blanc

NARS

NARS første 16-timers foundation holder seg og gir utstråling hele dagen. Produktet er lett og gir en naturlig finish.
490 kr
Mont Blanc
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Caroline | 09-03-2019
Denne dekker bra og jeg dropper concealeren (liker ikke å ha «full glam» til hverdags). Jeg har oljete T-sone og ellers normal hud. Foundationen går vekk når jeg bruker briller, så jeg får ALLTID to «røde» prikker ved nesen. Har prøvd både med og uten primer og setting spray. Bruker pudder og setting powder og. Utrolig skuffende! Men ellers er den fin sånn sett, passer bare ikke til når jeg skal bruke briller :(... noe jeg er avhengig av på skolen.
Sofie | 04-03-2019
Elsker denne! Jeg har veldig tørr og blek hud, og denne passet meg nesten helt perfekt (den oksiderte noe slik at undertonen ble litt annerledes, men ikke mye) Den gir ganske mye dekk og føles veldig lett ut. Den eneste grunnen til at den ikke får 5 stjerner er fordi den skal være 16 timer, og selv om den varer lenge varer den ikke 16 timer. Den blir ikke ødelagt når jeg gjør en 'touch up'
Siri | 22-02-2019
Dette er det rareste produktet jeg har prøvd. Mer kakete og rar foundation skal en lete lenge etter. Har normalt hud og denne datt av bare en kom borti nesen. Såg ut som rudolf hele dagen. Var fin i ca 1 time. Prøvde med og uten primer/setting spray. Utrolig kjedelig å bruke så mye penger på en et produkt som er så elendig.

Mer Informasjon

NARS første 16-timers foundation holder seg og gir utstråling hele dagen. Produktet er lett og gir en naturlig finish. Formelen er fylt med ekstrakter fra bringebær, eple og vannmelon for å gi en umiddelbar jevn hud.
IDEELL FOR: Medium til full, byggbar dekning HUDTYPE: Normal, til kombinert og fet hud
FINISH: Naturlig strålende finish
Volum:30 ml
Hudtype:Kombinert|Normal
Dekningsgrad:Medium
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331