Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Pure Radiant Tinted Moisturizer Alaska
Pure Radiant Tinted Moisturizer Alaska

Pure Radiant Tinted Moisturizer Alaska

NARS

En lett farget fuktighetskrem med SPF 30, som bidrar til å forbedre hudens generelle tilstand. Med en myk og glatt påføring vil huden se naturlig og glødende ut.
430 kr
Alaska
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Pure Radiant Tinted Moisturizer
p90414159
v90414167
NARS
NOK
430

Omtaler

Elena | 23-09-2019
Min favoritt. Dyr, men har brukt min i litt over 1 år, nesten hver dag og flasken er fremdeles ikke tom. Har veldig oljete hud (men bruker mattende primer), men med denne blir det en veldig fin glød. Bruker samme farge året rundt grunnet at resultatet blir så naturlig og vakkert. 10/10!!!!
Synne | 07-07-2019
Elsker denne! Gir et naturlig resultat, selv om den også dekker godt. Jeg har oljete hud og bruker den som vanlig foundation, over vanlig fuktighetskrem og primer, og avslutter med pudder. Holder hele dagen! Drøy i bruk.
Charlotte | 24-12-2018
God dekkevne til å være en farget «fuktighetskrem». Sitter godt på hele dagen. Drøy i bruk! Must have i hverdagssminken!

Mer Informasjon

En lett farget fuktighetskrem med SPF 30, som bidrar til å forbedre hudens generelle tilstand. Med en myk og glatt påføring vil huden se naturlig og glødende ut.
Denne avanserte, oljefrie formelen gir et gjennomskinnelig slør av farge og solbeskyttelse, samtidig som det bidrar til å redusere forekomsten av hyperpigmentering og mørke flekker på bare fire uker. Rikelig fylt med planter og ingredienser for umiddelbart å hjelpe tørst hud til å føles hydrert.
IDEELL FOR: Ren dekkevne med hydrerende, anti-aging og lysende fordeler
HUDTYPE: Normal til tørr hud.
FINISH: Ren, byggbar dekkevne. Strålende finish.
Volum:50 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Dekningsgrad:Lett
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331