Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Colossal Volum'Express Mascara Black
Colossal Volum'Express Mascara Black
Colossal Volum'Express Mascara Black
Colossal Volum'Express Mascara Black
Colossal Volum'Express Mascara Black

Colossal Volum'Express Mascara Black

Maybelline

Kollagenformel og en unik megabørste som gir vippene dine opptil ni ganger mer volum. Volummascara som inneholder kollagen og bygger volum fra grunnen.
129 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Colossal Volum'Express Mascara
p776217
v38413662
Maybelline
NOK
129

Omtaler

Maren | 08-06-2019
Fryktelig mascara. Tyntflytende og veldig våt. Må bruke to strøk for å i det hele tatt komme i nærheten av volumet jeg får av flere andre mascara. Preller av etter noen timer og legger svarte flekker på huden nedenfor og ovenfor øyevippene mine, da jeg har lange vipper som tar borti huden min avogtil.
Dane👀💅 | 17-02-2017
The best mascara ever 👌👍👀
Maria Jakobsen Moe | 16-02-2017
Ikke det beste jeg har prøvd. Børsten er bra, men dessverre syntes jeg den er altfor flytende. Griser veldig lett og gir ikke så fine vipper som jeg ønsker å få av en mascara.

Mer Informasjon

Kollagenformel og en unik megabørste som gir vippene dine opptil ni ganger mer volum. Volummascara som inneholder kollagen og bygger volum fra grunnen. Den unike megabørsten bygger opp vippe for vippe uten å etterlate klumper. Sluttresultatet blir en dramatisk look med opptil ni ganger mer volum.
Beveg mascarabørsten i sikksakk tett inntil vippekanten og form deretter de innerste vippene inn mot øyenkroken, de midtre vippene oppover og de ytterste vippene utover. Dette gjør vipperaden bredere, slik at det ser ut som du har fyldigere vipper.
ISODODECANE /CERA MICROCRISTALLINA / MICROCRYSTALLINE WAX /C8-9 ISOPARAFFIN /CERA ALBA / BEESWAX /DISTEARDIMONIUM HECTORITE /CERA CARNAUBA / CARNAUBA WAX /AQUA / WATER /PROPYLENE CARBONATE /ALLYL STEARATE/VA COPOLYMER /LECITHIN /SODIUM POLYMETHACRYLATE /HYDROGENATED JOJOBA OIL /PHENOXYETHANOL /PEG/PPG-17/18 DIMETHICONE /ETHYLENEDIAMINE/STEARYL DIMER DILINOLEATE COPOLYMER /ETHYLPARABEN /POLYVINYL LAURATE /SILICA /POLYQUATERNIUM-10 /SOLUBLE COLLAGEN /PANTHENOL /PROPYLPARABEN /ISOBUTYLPARABEN /METHYLPARABEN /BUTYLPARABEN /ORYZA SATIVA STARCH / RICE STARCH /
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331