Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du som er eller blir medlem i KICKS Club doble bonuspoengpå dine kjøp! 1 kr = 2 poeng! Gjelder ons-søn. Gjelder ikke gavekort. 

Jack Black Turbo Wash 295 ml

Vurderinger
Pris
219 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Turbo Wash
p926467
v44707438
Jack Black
NOK
219
Denne dobbeltvirkende kropps- og hårvasken vasker bort smuss uten å tørke ut. Den etterlater hele kroppen forfrisket og klar for å yte sitt beste. Rosmarin og eukalyptus gir en sval, forfriskende duft for å gi sansene energi, mens de beroligende egenskapene til einerbær og arnica hjelper trette muskler med å slappe av. En blanding av naturlige komponenter rengjør effektivt huden og håret uten å vaske bort nødvendig fuktighet.
Dusjkrem med oppkvikkende duft, perfekt for å vekke sansene om morgenen, eller når som helst for en forfriskende følelse og effektiv rengjøring av både kropp og hår. Påføres sjenerøst over kropp og hår, jobb opp et skum. Skyll.
Volum:
295 ml
Vekt:
328 g
EAN:
0682223940211
Tips fra KICKS community
Finn ansiktspleien som passer din hud

Finn ansiktspleien som passer din hud

Beauty test: Finn riktig produkter fra Kiehls

Beauty test: Finn riktig produkter fra Kiehls

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331