Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Overnight Self Tan Face Gel Medium/Dark, 50 ml
Overnight Self Tan Face Gel Medium/Dark, 50 ml
KICKS Club 25%

Overnight Self Tan Face Gel Medium/Dark, 50 ml

KICKS Beauty

Lett og transparent gjenfuktende gel med selvbruningseffekt som utvikler en jevn og naturlig solkysset hudtone i løpet av en god natts søvn.
199 kr
(149,25 kr)
Prisen gjelder for KICKS Club-medlemmer.
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Ingrid | 03-09-2019
God lukt og god som fuktighetskrem. Men som selvbruningskrem opplevde jeg ikke få noe særlig farge utover ett lite hint av farge selv etter 14 dagers bruk. Det er nok individuelt hvor godt fargen sitter, men kommer nok ikke til å kjøpe den igjen for fargens skyld. veldig gode fuktighetsegenskaper og lett konistens på huden.
Sigrid | 17-10-2018
Veldig bra selvbruning til ansiktet. Er skeptisk til å bruke selvbruning i ansiktet fordi jeg har uren hud, men denne er super! Får ikke kviser av den, har heller aldri blitt skjoldete eller flekkete, og jeg har ikke vært særlig nøye med påføring. Lukten er ganske god. Om du vil ha en solbrun og naturlig farge er det nok å påføre en kveld, men kan også bygge opp med flere kvelder på rad.
Ann-Christin | 31-05-2018
Uten tvil den beste selvbruneren til ansikt! Jeg har prøvd mange opp gjennom årene, men denne er per nå min klare favoritt. Gir god og naturlig farge, fukter huden og lukter helt nydelig - ikke et snev av selvbruningslukt! Huden min reagerte heller ikke på denne, verken med utslett eller kviser. Eneste minus er at den ikke er farget, men ikke noe stort problem da den lett lar seg jobbe inn i huden. Kan absolutt anbefales!

Mer Informasjon

Lett og transparent gjenfuktende gel med selvbruningseffekt som utvikler en jevn og naturlig solkysset hudtone i løpet av en god natts søvn. Påføres på ren hud om kvelden, og full effekt oppnås etter 8 timer. Den innovative sammensetningen inneholder en spesialutviklet parfyme og er beriket med hudstyrkende ingredienser, ekstrakt fra rødalger og hyaluronsyre. Tørker raskt og gir en jevn, solkysset hudtone. Finnes i følgende nyanser: Light/Medium & Medium/Dark
AQUA, DIMETHICONE, DIHYDROXYACETONE, GLYCERIN, PROPANEDIOL, C15-19 ALKANE, ETHOXYDIGLYCOL, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, SACCHARIDE ISOMERATE, ERYTHRULOSE, CHONDRUS CRISPUS EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, SODIUM METABISULFITE, PHENOXYETHANOL, PARFUM
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331