Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Daily Gradual Tan Facial Mist Light/Medium, 75 ml
Daily Gradual Tan Facial Mist Light/Medium, 75 ml
Kampanje 20%

Daily Gradual Tan Facial Mist Light/Medium, 75 ml

KICKS Beauty

Oppfriskende mist med selvbruningseffekt beriket med algeekstrakt. Produktet inneholder en spesialutviklet parfyme og er beriket med hudstyrkende ingredienser.
159,20 kr
199 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Benedicte | 03-12-2018
Elsker denne, gir naturlig farge. Påfører hver kveld og bruker selvbruningshanske for å "sette" sprayen.
Helene | 13-11-2018
Har noe sensitiv hud og reagerte på denne etter første bruk. Fikk masse små opphevede prikker på huden, i hele ansiktet. Gikk bort etter ca en uke.
Julie | 28-06-2018
Har brukt "drops" i samme serie for å få ønsket brunfarge. etter det/ eller samtidig bruker jeg denne for å opprettholde fargen jeg ønsker. har den også med på hyttetur/reiser når jeg ikke vil pakke mye og skal gå sminkefri. Da er denne fin pga sin 2 i 1 effekt med fuktig mist og selvbruning. Har ikke merket noe på kvaliteten av huden. Men skulle ønske det var en faktisk ingrediens liste.

Mer Informasjon

Oppfriskende mist med selvbruningseffekt beriket med algeekstrakt.
Produktet inneholder en spesialutviklet parfyme og er beriket med hudstyrkende ingredienser. Denne misten er perfekt å bruke i løpet av dagen for å tilføre ekstra fuktighet og få en lett solkysset hud.
Finnes i følgende nyanser: Light/Medium
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331