Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Sluttspurt! 30% på salgsprisen!

Daily Gradual Tan Face Gel Light/Medium, 50 ml
Daily Gradual Tan Face Gel Light/Medium, 50 ml

Daily Gradual Tan Face Gel Light/Medium, 50 ml

KICKS Beauty

Lett og ufarget transparent gjenfuktende gel med gradvis selvbruningseffekt. Brukes daglig for å bygge opp en naturlig solkysset hudtone.
169 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Benedicte | 08-07-2019
Denne selvbruningskremen er bare helt fantastisk! Jeg har lys hud med rød undertone som absolutt ikke vil bli brun. Denne kremen har ikke den klassiske selvbruningslukta og den friske duften var en positiv overraskelse. Den er veldig drøy i bruk og jeg påførte den over ansikt og hals noen timer før jeg gikk til sengs å våkna med en nydelig naturlig, ikke for mørk brunfarge allerede etter første natt. At den inneholder hyaluronsyre, vitamin E er et stort pluss. Denne serien fra Kicks kan jeg anbefale på det varmeste!
Katrine | 14-06-2019
Veldig lett selbruning som gir gradvis brunfarge. Veldig fin, vil absolutt anbefale

Mer Informasjon

Lett og ufarget transparent gjenfuktende gel med gradvis selvbruningseffekt. Brukes daglig for å bygge opp en naturlig solkysset hudtone. Gelen inneholder en spesialutviklet parfyme og er beriket med hudstyrkende ingredienser, ekstrakt av rødalger og hyaluronsyre. Tørker raskt og gir en jevn, solkysset hudtone. Full effekt etter 2–5 dager. Finnes i følgende nyanser: Light/Medium & Medium/Dark
AQUA, DIMETHICONE, GLYCERIN, PROPANEDIOL, C15-19 ALKANE, ETHOXYDIGLYCOL, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, DIHYDROXYACETONE, SACCHARIDE ISOMERATE, ERYTHRULOSE, CHONDRUS CRISPUS EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, PHENOXYETHANOL, PARFUM
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331