Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Show More of You! Kjøp 2 få 20%, kjøp 3 få 30%. Gjelder Lancome, Urban Decay, YSL, Kiehl's & Biotherm.

Daily Gradual Tan Face Drops Light/Medium, 30 ml
Daily Gradual Tan Face Drops Light/Medium, 30 ml

Daily Gradual Tan Face Drops Light/Medium, 30 ml

KICKS Beauty

Lette og ufargede gjennomsiktige dråper med gradvis selvbruningseffekt som du enkelt blander inn i dagkrem. Dermed er det enkelt for deg å skreddersy din ønskede nyanse.
199 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Daily Gradual Tan Face Drops
p89872754
v89872755
KICKS Beauty
NOK
199

Omtaler

Sidsel | 23-07-2019
Kjempefornøyd med dette produktet, har ikke brukt selvbruning på ca 15-20 år, da var d St Tropez, disse dråpene var mye enklere i bruk og resultatet mer naturlig, jippi :-)
Maria | 24-06-2019
Positivt overrasket! Blander inn i dagkremen min og fargen utvikler seg veldig fint i løpet av en dag. Er alltid lysere i ansiktet enn resten av kroppen, så produktet har hjulpet med dette. Lukter godt og er enkel å bruke. Jeg har sensitiv hud og har ikke merket noen negativ virkning etter en ukes bruk :)
Kloe | 28-03-2019
Et veldig praktisk produkt som er lett å bruke og ikke har den klassiske "selvbruningslukten". Jeg syns det er en fordel at produktet blandes i vanlig dagkrem, det forenkler rutinen. Jeg har veldig lys hud og blander 2-3 dråper i dagkrem annenhver dag. Resultatet ser naturlig ut og den er drøy i bruk. Veldig fornøyd.

Mer Informasjon

Lette og ufargede gjennomsiktige dråper med gradvis selvbruningseffekt som du enkelt blander inn i dagkrem. Dermed er det enkelt for deg å skreddersy din ønskede nyanse. 2–5 dråper påføres daglig gjennom dagkrem for å bygge opp en naturlig solkysset tone. Full effekt etter 2–5 dager. Dråpene inneholder en spesialutviklet parfyme, gjenfuktende hyaluronsyre og ekstrakt av rødalger.
Finnes i følgende nyanser: Light/Medium & Medium/Dark
AQUA, DIHYDROXYACETONE, ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, PROPANEDIOL, ETHOXYDIGLYCOL, POLYSORBATE 20, SACCHARIDE ISOMERATE, ERYTHRULOSE, CHONDRUS CRISPUS EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, SODIUM METABISULFITE, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, XANTHAN GUM, PARFUM
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331