Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Show More of You! Kjøp 2 få 20%, kjøp 3 få 30%. Gjelder Lancome, Urban Decay, YSL, Kiehl's & Biotherm.

Monsieur Big Waterproof Mascara Black
Monsieur Big Waterproof Mascara Black
Kjøp 3 få 30%

Monsieur Big Waterproof Mascara Black

Lancôme

Lancôme Monsieur Big Mascara er en ultra volumgivende mascara. Volumet kan bygges opp for hvert lag som legges.
270 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Monsieur Big Waterproof Mascara
p89994502
v89994503
Lancôme
NOK
270

Omtaler

Kristin | 30-05-2019
Hekta linsebruker! Sitter godt (litt vanskelig å fjerne, faktisk), gir lange, fine vipper, og bygger volum på en måte som ikke ser kunstig ut.
Ina | 05-05-2019
Altså... dette er helt klart en favoritt!!
Helena | 14-11-2018
Gikk tom for Better than sex waterproof, og ville prøve noe nytt, så jeg kjøpte denne bare for å prøve. Og jeg er så positivt overrasket! Den legger seg kjempe fint på vippene og holder bøyen på de helt til du tar den av! Ikke merket noe til dryssing, klumping eller smudging. Den første gangen var den litt merkelig å ta på pga formulaen da den er mye tynnere enn Better than sex, så det hendte at det ble mye produkt på noen av vippene, men kosten gjør virkelig jobben sin med å kamme igjennom og separerer vippene igjen så produktet blir fordelt gjevnt og gir et dødsbra resultat! Den holder hele dagen og mer. Sovnet med den på og vippene var like fine som de var da jeg påførte den dagen før😂 Vil definitivt anbefale denne. Særlig til oss med fet hud som trenger noe som holder hele dagen uten å drysse/smudge❤️

Mer Informasjon

Lancôme Monsieur Big Mascara er en ultra volumgivende mascara. Volumet kan bygges opp for hvert lag som legges. Lancôme Monsieur Big Mascara har en stor myk børste som er lett å bruke og gir hver vippe fylde fra rot til spiss.
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331