Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Monsieur Big Mascara 01 Black
Monsieur Big Mascara 01 Black
Monsieur Big Mascara 01 Black
Monsieur Big Mascara 01 Black
Monsieur Big Mascara 01 Black
Monsieur Big Mascara 01 Black
Monsieur Big Mascara 01 Black
20% ved kjøp av 2 øyeprodukter

Monsieur Big Mascara 01 Black

Lancome

Lancôme Monsieur Big Mascara er en ultra volumgivende mascara. Volumet kan bygges opp for hvert lag som legges.
270 kr
01 Black
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Helena | 28-06-2019
Den kjøpt fra KICKS smuldrer noe fælt, veldig leit, for selve børsten og tuben er fantastisk og jeg kan merke formulaen ellers er bra... Jeg kjøpte flere stykk, og jeg tok alle fra uåpnet emballasje i butikken, altså direkte fra esken produktene blir fraktet i. Likevel ser det ut til at produktene er gamle, så selve esken må jo ha stått en god stund, veldig trist å kjøpe gammelt produkt til og med direkte fra butikk... :( Derfor er det vanskelig å si hvordan produktet egentlig er som helt ny og jeg må gi lav rating...
Theodora | 09-05-2019
Lancome always had the best mascaras. This is the Queen of them all. Long full lashes. And easy to take of, contrary to the waterproof that nothing takes it off!
Britt | 27-07-2018
Jeg kjøpte min første Monsieur Big Mascara i New York høsten 2017 og var svært fornøyd. Mascara nr to kjøpte jeg i et Kick parfymeri og den var helt inntørket! Skikkelig nedtur! Kommer ikke til å kjøpe denne flere ganger.

Mer Informasjon

Lancôme Monsieur Big Mascara er en ultra volumgivende mascara. Volumet kan bygges opp for hvert lag som legges. Lancôme Monsieur Big Mascara har en stor myk børste som er lett å bruke og gir hver vippe fylde fra rot til spiss.
Volum:8 ml
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331