Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Hypnôse Doll Eyes Mascara Waterproof Waterproof Black
Hypnôse Doll Eyes Mascara Waterproof Waterproof Black
20% ved kjøp av 2 øyeprodukter

Hypnôse Doll Eyes Mascara Waterproof Waterproof Black

Lancome

Hypnôse Doll Eyes er inspirert av alle unge jenters drøm om lange, tykke og separerte vipper – akkurat som en dukke!
310 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Karin | 21-03-2019
Veldig god vannfast mascara som lar deg enkelt bygge opp volum, lengde og definisjon til vippene. Du får virkelig dukkevipper med denne. Kosten er eventyrlig god, kjegleformet, litt fast og hard som gir deg god kontroll. Kommer definitivt til å kjøpe igjen.
Gunta | 31-01-2019
Desverre mascara ble skuffelse for meg. Vipper ble bare stive, harde, fikk ikke noe volum selv om jeg prøvde forskjellig teknik. Og desutten vipper klappet sammen som gir inntrykk at du har mindre vipper, de så tynn ut.
Maria | 14-07-2018
Denne er så å si ubrukelig. Får dårligere vipper nesten en uten mascara. De klapper liksom sammen og ser mindre ut sammenklistret ingen bøy ved mindre man vipper grundig med vippetang før og en gang etter påføring. Klissete å påføre vanskelig å få presist . Eneste positive er at den ikke sliter på vippene så de tørker ikke ut. Men blir ikke noe fine vipper skjønner ikke at det kan være lancome

Mer Informasjon

Hypnôse Doll Eyes er inspirert av alle unge jenters drøm om lange, tykke og separerte vipper – akkurat som en dukke! Takket være mascaraens fantastiske børste og den nye formelen lever Hypnôse Doll Eyes opp til forventningene og sørger for et vakkert og intenst blikk.
Mascaraen er beriket med en "fiber shine"-formel som gir vippene ekstra glans og gjør påføringen behagelig. Formelen inneholder både myk og hard voks. Den ene voksen bygger opp volum, mens den andre gir vippene den perfekte bøyen. "Ultrastretch"-komplekset med forlengende polymerer gir en umiddelbar løsvippeeffekt. Resultatet er imponerende.
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331