Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

Hypnôse Doll Eyes Mascara Waterproof Waterproof Black
Hypnôse Doll Eyes Mascara Waterproof Waterproof Black

Hypnôse Doll Eyes Mascara Waterproof Waterproof Black

Lancome

Hypnôse Doll Eyes er inspirert av alle unge jenters drøm om lange, tykke og separerte vipper – akkurat som en dukke!
310 kr

Omtaler

Maria | 14-07-2018
Denne er så å si ubrukelig. Får dårligere vipper nesten en uten mascara. De klapper liksom sammen og ser mindre ut sammenklistret ingen bøy ved mindre man vipper grundig med vippetang før og en gang etter påføring. Klissete å påføre vanskelig å få presist . Eneste positive er at den ikke sliter på vippene så de tørker ikke ut. Men blir ikke noe fine vipper skjønner ikke at det kan være lancome
Åse | 11-03-2018
Min favoritt, fyldig og lange vipper. Holder selv etter en treningstur på fjellet i dårlig vær. Har ikke hatt en vannfast maskara som har holdt like bra som denne.
Selma | 23-02-2018
Veldig god maskara, men er ikke sååååå mye bedre enn de litt billigere, så vil ikke si at denne verdt prisen med mindre man har veldig mye penger

Mer Informasjon

Hypnôse Doll Eyes er inspirert av alle unge jenters drøm om lange, tykke og separerte vipper – akkurat som en dukke! Takket være mascaraens fantastiske børste og den nye formelen lever Hypnôse Doll Eyes opp til forventningene og sørger for et vakkert og intenst blikk.
Mascaraen er beriket med en "fiber shine"-formel som gir vippene ekstra glans og gjør påføringen behagelig. Formelen inneholder både myk og hard voks. Den ene voksen bygger opp volum, mens den andre gir vippene den perfekte bøyen. "Ultrastretch"-komplekset med forlengende polymerer gir en umiddelbar løsvippeeffekt. Resultatet er imponerende.
Farge:Svart
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331