Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Hypnôse Doll Eyes Mascara 01 So Black
Hypnôse Doll Eyes Mascara 01 So Black
Hypnôse Doll Eyes Mascara 01 So Black

Hypnôse Doll Eyes Mascara 01 So Black

Lancôme

Hypnôse Doll Eyes er inspirert av alle unge jenters drøm om lange, tykke og separerte vipper – akkurat som en dukke!
310 kr
01 So Black
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Hypnôse Doll Eyes Mascara
p881609
v43257492
Lancôme
NOK
310

Omtaler

Ingeborg | 28-11-2019
Beste mascaraen! Den vannfaste duger ikke, men denne er bare herlig. Får alltid komplimenter på vippene mine etter bruk av denne. Og kjøper denne i gave til folk også!
Emma | 13-05-2019
Min favortittmaskara igjennom mange år! Gir lende og masse volum!
Karin | 30-12-2018
Dette er en fantastisk mascara med en kjegleformet børste som gjør det enkelt å få bambi-vipper. Du bygger volum lett som bare det og resultatet holder hele dagen uten å drysse.

Mer Informasjon

Hypnôse Doll Eyes er inspirert av alle unge jenters drøm om lange, tykke og separerte vipper – akkurat som en dukke! Takket være mascaraens fantastiske børste og den nye formelen lever Hypnôse Doll Eyes opp til forventningene og sørger for et vakkert og intenst blikk.
Mascaraen er beriket med en "fiber shine"-formel som gir vippene ekstra glans og gjør påføringen behagelig. Formelen inneholder både myk og hard voks. Den ene voksen bygger opp volum, mens den andre gir vippene den perfekte bøyen. "Ultrastretch"-komplekset med forlengende polymerer gir en umiddelbar løsvippeeffekt. Resultatet er imponerende.
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331