Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Eye Opening Mascara 01 Black
Eye Opening Mascara 01 Black
ONLY AT KICKS

Eye Opening Mascara 01 Black

Bobbi Brown

Effekt og drama på et øyeblikk.
300 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Fam | 01-07-2016
Denne mascaraen må man bruke i lang tid før den faktisk ser bra ut. I starten kommer det altfor mye produkt på kosten, og vippene bare klistrer seg sammen. Selvom beholderen etterhvert inneholder mindre produkt, må man fortsatt ta kosten et par-tre ganger opp og ned øverst i hylsen for å få av overflødig produkt. Jeg elsker resultatet, store flotte vipper! Dessverre klumper den en del, drysser masse iløpet av dagen og sverter av. Jeg kommer ikke til å kjøpe den igjen.

Mer Informasjon

Effekt og drama på et øyeblikk. Den revolusjonerende jumbobørsten skiller og skyver vippene opp og ut, mens den rike, karbonsorte sammensetningen gjør vippene tykkere, får mer vipp og løft fra rot til spiss – for den ultimate øyeåpnende effekten.
Påføres fra rot til spiss av vippene, gjerne i flere strøk inntil ønsket effekt er oppnådd. Vaskes enkelt av med varmt vann.
Volum:12 ml
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331