Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Seche Clear Crystal Clear Base Coat

Seche Clear Crystal Clear Base Coat

Seche

Legg et lag med underlakk for å beskytte neglene dine mot misfarging, og for å få en jevn overflate til neglelakken.
159 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Seche Clear Crystal Clear Base Coat
p882983
v44212926
Seche
NOK
159

Omtaler

M | 11-07-2019
Tok i bruk denne, på mine ganske ålreite negler, etter å ha hørt at det "må man jo bruke" hvis man skal ha lange negler, noe jeg har hatt uten sånn der siden ungdomskolen. Nå har jeg ikke lange negler lenger, for å si det sånn. Hvis neglene dine funker uten alle tingene man "må" bruke for å få til negler, så ikke føkk med det. Denne har gjort at flere av neglene skæler av, og det har de gjort i månedsvis, etter kun en gangs bruk.

Mer Informasjon

Legg et lag med underlakk for å beskytte neglene dine mot misfarging, og for å få en jevn overflate til neglelakken. Underlakkene fra Seche er spesielt utviklet for å gi de beste resultatene når den brukes med Seche Vite.
Volum:14 ml
Farge:Gjennomsiktig
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331