Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Full on Lip Polish Dolly (Shimmering sultry mauve)
Full on Lip Polish Dolly (Shimmering sultry mauve)
Full on Lip Polish Dolly (Shimmering sultry mauve)
Full on Lip Polish Dolly (Shimmering sultry mauve)
ONLY AT KICKS

Full on Lip Polish Dolly (Shimmering sultry mauve)

Buxom

Buxom’s bestselgende lipgloss med skimmrende glans og plumpingeffekt, som gjør leppene dine fyldigere og sensuelle. En mild,prikkende plumpingeffekt med en frisk følelse av minte.
229 kr
Dolly (Shimmering sultry mauve)
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Linn | 25-07-2018
Mitt absolutte favoritt leppeprodukt of all times! Har gått igjennom en nå, og jeg synes den varer lenge. Kjøpte min i mars, og er enda ikke tom. Sitter lenge på leppene, og har en kjølende plumping effekt som er himmelsk. Gjevner seg selv ut på leppene etter drikking, og er den minst stickye lipglossen jeg noen gang har prøvd. For min del virker det som plumpingeffekten kommer mer etter jevnlig bruk, og etter en uke er det merkbar forskjell. Bruk den som en good looking treatment. Anbefaler den på det varmeste. Og dolly passer ALLE hudtoner. In love!! Definitivt fast gjenkjøp
M | 30-04-2018
Verdens beste lipgloss, enkelt og greit! Fine farger (Dolly er min favoritt), sitter godt til å være en gloss, perfekt plumpende effekt og ikke minst, veldig fin pris.
Jenny | 11-03-2018
Lukter godt og gir en fin farge og gloss til leppene! Liker produktet, men skulle ønske den holdt litt lengre (:

Mer Informasjon

Buxom’s bestselgende lipgloss med skimmrende glans og plumpingeffekt, som gjør leppene dine fyldigere og sensuelle. En mild,prikkende plumpingeffekt med en frisk følelse av minte. Leppene dine blir mye, og samtidig beskyttes med vitamin A & E. Buxom Lip Polish finnes i flere nyanser som gjør det lett å finne sin favoritt.
Vinner av KICKS Beauty Awards 2018: beste lipgloss
Volum:4.45 ml
Farge:Rosa
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331