Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Extra Dimension Skinfinish Show Gold Face Powder Double Gleam
Extra Dimension Skinfinish Show Gold Face Powder Double Gleam
Kampanje 20% Les mer

Extra Dimension Skinfinish Show Gold Face Powder Double Gleam

MAC

Extra Dimension Skinfinish gir huden den perfekte gløden.
232 kr
290 kr
Double Gleam
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Extra Dimension Skinfinish Show Gold Face Powder Double Gleam
p89258551
v89258554
MAC
NOK
232

Omtaler

Ingrid | 09-04-2019
Fantastisk highlighter. Har lyst til å sminke meg hver dag bare for å bruke den! Sitter så fint på, og fargen «double gleam» er helt fantastisk på lys hud! Definitivt den beste highlighteren jeg har prøvd, og jeg har prøvd mange!
Anhthu | 08-04-2019
Min aller favoritt-highlighter!!! Jeg får alltid komplimenter når jeg har den på. Den legger seg naturlig og fint på huden, og man kan bygge den opp til en intens highlighter hvis man ønsker det. "Whisper of gilt" er en nyyydelig gullfarge som passer til en medium/mørk hudtone!
Silje | 12-03-2018
Min all-time favorite highlighter! Elsker at den ser naturlig og bare glowy ut helt til lyset treffer og man ser det rosa shimmeret!!

Mer Informasjon

Extra Dimension Skinfinish gir huden den perfekte gløden. Den flytende pudderaktige highligheren med prismerefleksjoner er utviklet for å forme og fremheve ansiktet, slik at du sitter igjen med en strålende og godt definert finish. Den kremete puddersammensetningen sitter i opptil ti timer.
Hudtype:Tørr
Farge:Beige
Dekningsgrad:Medium
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331