Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big Mascara & Diesel Only the Brave Classique

Extra Dimension Skinfinish Show Gold Face Powder Double Gleam
Extra Dimension Skinfinish Show Gold Face Powder Double Gleam

Extra Dimension Skinfinish Show Gold Face Powder Double Gleam

MAC

Extra Dimension Skinfinish gir huden den perfekte gløden.
290 kr
Double Gleam
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Extra Dimension Skinfinish Show Gold Face Powder
p89258551
v89258554
MAC
NOK
290

Omtaler

Christine | 14-12-2019
Fantastisk produkt. Jeg har fargen double gleam og den gir en en flott (og akkurat passe) glød til huden. Har lys nordisk hud og denne er midt i blinken. Jeg legger den på kinnben, neserygg og brynsben og over Diors forever glow foundation. Veldig fornøyd og kan varmt anbefale.
Ingrid | 09-04-2019
Fantastisk highlighter. Har lyst til å sminke meg hver dag bare for å bruke den! Sitter så fint på, og fargen «double gleam» er helt fantastisk på lys hud! Definitivt den beste highlighteren jeg har prøvd, og jeg har prøvd mange!
Anhthu | 08-04-2019
Min aller favoritt-highlighter!!! Jeg får alltid komplimenter når jeg har den på. Den legger seg naturlig og fint på huden, og man kan bygge den opp til en intens highlighter hvis man ønsker det. "Whisper of gilt" er en nyyydelig gullfarge som passer til en medium/mørk hudtone!

Mer Informasjon

Extra Dimension Skinfinish gir huden den perfekte gløden. Den flytende pudderaktige highligheren med prismerefleksjoner er utviklet for å forme og fremheve ansiktet, slik at du sitter igjen med en strålende og godt definert finish. Den kremete puddersammensetningen sitter i opptil ti timer.
Påføres på ansiktet med børste.
Hudtype:Tørr
Farge:Beige
Dekningsgrad:Medium
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331