Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big Mascara & Diesel Only the Brave Classique

Original Foundation SPF 15 Medium Beige
Original Foundation SPF 15 Medium Beige
Original Foundation SPF 15 Medium Beige
Original Foundation SPF 15 Medium Beige

Original Foundation SPF 15 Medium Beige

bareMinerals

Prisbelønt mineralfoundation med 100 % mineraler og et naturlig UV-filter med solfaktor 15. Den ultralette og silkemyke konsistensen i pulverform føles som en krem når den påføres.
459 kr
Medium Beige
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Original Foundation SPF 15
p481949
v25425554
bareMinerals
NOK
459

Omtaler

Egle | 16-10-2019
Huden ser ut perfekt med den! Det er veldig viktig å bruker den spesielt børste for å få perfeksjon 😍
Silje Askheim | 01-06-2019
Fungerer ikke for hud som blir oljete i løpet av dagen. Jeg følte at denne la seg oppi porer og linjer på en mindre flatterende måte, nesten slik at den hadde en forstørrende effekt. Lukter litt kjemisk. Hadde fargen Fairly Light 03, denne var litt for mørk for min del. God dekkevne. Passer nok best til yngre problemfri hud. Samtidig er det nok viktig med en god primer i basen når man bruker denne.
Ine | 31-05-2019
Veldig glad i denne foundationen! Den føles lett på huden, og føler huden får puste, veldig fornøyd. Liker denne godt på sommeren, da den ligger fint på huden, og fargen medium beige er perfekt til sommergløden.

Mer Informasjon

Prisbelønt mineralfoundation med 100 % mineraler og et naturlig UV-filter med solfaktor 15. Den ultralette og silkemyke konsistensen i pulverform føles som en krem når den påføres. Original foundation SPF 15 gir lett-til-full dekning uten å føles tung og klebrig. Den gir en naturlig glødende finish. Bevist å gi en klarere og sunnere hud, og reduserer synligheten av imperfeksjoner uten å tørke ut huden. Sitter på plass i 8 timer.
8 g
Påføres med SWIRL-, TAP- and BUFF™-teknikken til ønsket dekning er oppnådd.
Velg børste ut fra ønsket dekningsgrad.
1. Bank ut en liten mengde foundation i lokket. Jobb inn (SWIRL) foundationen med myke, bestemte bevegelser til den er fanget opp av børsten.
2. Slå av (TAP) eventuell overflødig foundation mot lokket. Dette er viktig for sluttresultatet.
3. Påfør foundationen med sirkelbevegelser over hele ansiktet (BUFF). Gjenta trinnene til du har oppnådd ønsket dekning.
Hudtype:Tørr|Kombinert|Fet|Sensitiv|Moden|Acneutsatt hud|Normal
Dekningsgrad:Medium
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331