Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Luminous Silk Foundation 5
Luminous Silk Foundation 5
Luminous Silk Foundation 5
Luminous Silk Foundation 5

Luminous Silk Foundation 5

Giorgio Armani Beauty

Oppnå perfekt glød med Giorgio Armani Luminous silk foundation – en oljefri, fuktighetsgivende foundation med Micro-fil™teknologi.
505 kr
5
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Thea | 11-04-2019
Denne foundationen her er helt perfekt om man ønsker ett lettere resultat. Det dekker kjempebra, men gir samtidig et mer naturlig utseende.
Stineb | 05-04-2019
Av alle foundation eg nokon gang har prøvd, er detta utan tvil den finaste! Skjønnar godt den blir omtalt som verdens mest kjøpte foundation :-)
Gina | 04-02-2019
Har kjøpt 3-4 av denne, og er utrolig fornøyd med den! Jeg blander denne med Estee Lauder Double Wear, og elsker resultatet. Har tørr hud i enkelte områder og oljete i T-sonen. Likte ikke denne i begynnelsen, men bruker man riktig hudkrem/primer for din hud så skal den være perfekt. Den dekker veldig godt og føles lett på huden.

Mer Informasjon

Oppnå perfekt glød med Giorgio Armani Luminous silk foundation – en oljefri, fuktighetsgivende foundation med Micro-fil™teknologi. Den har en lett og silkeaktig konsistens som gir en naturlig og feilfri hud. Giorgio Armani Luminous silk foundation er tilgjengelig i mange nyanser som matcher alle hudfarger. Gir middels dekning som holder hele dagen, og er samtidig egnet til alle hudtyper.
Makeup-artistens favoritt-foundation. Påfør produktet med blender-børsten. Legg flere lag for en oppbyggelig dekning. Backstage-tips: Bland den med Fluid Sheer for en rask påføring og jevn glød.
Volum:30 ml
Hudtype:Tørr|Kombinert|Fet|Sensitiv|Moden|Acneutsatt hud|Normal
Dekningsgrad:Medium
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331