Replica By The Fireplace EdT Refill 100 ml - Maison Margiela - KICKS
Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Påskesol! Nå får du 20% på utvalgt solkrem & aftersun t.o.m 08.04. 

Replica By The Fireplace EdT Refill 100 ml
Replica By The Fireplace EdT Refill 100 ml
Replica By The Fireplace EdT Refill 100 ml
Replica By The Fireplace EdT Refill 100 ml

Kjøpes ofte sammen

Totalt for alle 1 258 kr

Maison MargielaReplica By The Fireplace EdT Refill 100 ml

980 kr
Pris 9800 kr/l
Online status - utsolgt på nett. Se saldo i butikken din.
Produktet kan være på lager i butikk
Varen du har valgt kan være tilgjengelig i butikk Finn og velg en butikk
{0}  igjen til fri frakt
kr 99,00 igjen til fri frakt
Ekspressleveranse
Ekspressleveranse
Hjemleveranse
Hjemleveranse

Om produktet

Slik gjør du

Ingredienser

Egenskap

Vinteren er her og snøen laver ned, men du sitter trygt og godt inne ved peisen. Du beundrer de yndige dansende flammene mens du sitter innhyllet i et teppe og rister marshmallows og trekker inn duften av den varme røyken fra veden og det hyggelige, diskré hintet av ristede kastanjer.
-
Vend tilbake til dette beroligende minnet med denne røkte, treaktige Eau de Toilette. Nå i refillflaske. Den vanedannende duften er fremstilt av et varmt hjerte av kastanje- og treaktige akkorder kombinert med søte noter av vanilje og røde bær, og mildnes av den blomstrende kombinasjonen av appelsinblomst og neroliessens.
-
Denne karakteristiske søte og krydrete Eau de Toilette er en del av REPLICA-kolleksjonen. Maison Margiela er et motehus som ble etablert i 1988 av Martin Margiela.
-
Det parisiske motehuset presenterer mote og parfymer som kunstverk med mening, i stedet for en personlighetskult. Maison er beskrevet som det kuleste motehuset, og designer Haute Couture, ready-to-wear for dame og herre, skinnartikler, sko, fine jewelry, dufter, interiørprodukter og MM6, motehusets moderne linje.
-
I 1994 introduserte Maison Margiela de første REPLICA-moteplaggene: plagg og tilbehør håndplukket over hele verden og omhyggelig gjengitt, slik at de bevarer sin karakter og sjarm.
-
Hver del har en spesiell etikett på innsiden som beskriver kilde og periode for originalvaren. I 2012 utvidet Maison Margiela dette unike konseptet med en kolleksjon av parfymer som gjenskaper luktene som minnene dine er laget av.
-
Deretter fulgte en samling duftlys. REPLICA-kolleksjonen samler ikoniske dufter og duftlys som har den universelle kraften til å trigge personlige dyrebare øyeblikk og vekke følelser.
-
FRA MINNER TIL DUFTER: REPLICA-kolleksjonen samler ikoniske dufter og duftlys som har den universelle kraften til å trigge personlige øyeblikk, personlige historier som lever eller skal leves.
-
Maison Margiela er tro mot sin ‘creative collective’-tilnærming, og samarbeider med de beste parfymørene. De er utvalgt for sin evne til å knytte minner til dufter, og stimulert av den kunstneriske fremførelsen av å komponere en duft som en universell invitasjon til å våkne, feire og dele uforglemmelige følelser.
-
I tråd med Maisons minimalistiske tilnærming er REPLICA-flasken enkel, men sofistikert. Hver duft identifiseres av en bomullsetikett som ligner etikettene som brukes på klær og tilbehør i Replica-kolleksjonen.

Ingen anmeldelser

0.0
Basert på 0 omtaler.
Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2023Kundeservice 955 10 331