Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Replica Jazz Club EdT 100 ml
Replica Jazz Club EdT 100 ml
Replica Jazz Club EdT 100 ml
Replica Jazz Club EdT 100 ml

Replica Jazz Club EdT 100 ml

Maison Margiela

Maison Margiela Replica Jazz Club Eau de Toilette. Tradisjonen er blitt udødeliggjort gjennom generasjoner som har overlevert adressen til denne jazzklubben i Brooklyn.
875 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Christopher | 04-07-2019
En av mine favoritter. Helt fantastisk duft.

Mer Informasjon

Maison Margiela Replica Jazz Club Eau de Toilette. Tradisjonen er blitt udødeliggjort gjennom generasjoner som har overlevert adressen til denne jazzklubben i Brooklyn. En antologi med klassiske låter, mellom dype lenestoler og en håndfull barkrakker, reflekterer den dempede belysningen på pianoet hvor det står velduftende drinker. TOPPNOTER: Rosépepper Primofioresitron Neroliolje HJERTENOTER: Rum absolute Muskatsalvieolje Vetiverolje fra Java BUNNOTER: Tobakkblader absolute Vaniljestang Styrax resin
Volum:100 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331