Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Luminous Bronze - Self-Tan Drops 30 ml
Luminous Bronze - Self-Tan Drops 30 ml
Kampanje 20%

Luminous Bronze - Self-Tan Drops 30 ml

Löwengrip

Konsentrerte brun-uten-sol-dråper som blandes med den daglige ansiktskremen. Bygger gradvis opp en jevn og naturlig gyllenbrun nyanse.
296 kr
370 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Emma | 03-03-2019
Funker kjempebra! Bruker 1-3 dråper
Caroline | 20-10-2018
Denne er veldig god! Blander med nattkrem før jeg legger meg og våkner opp med gyllenbrunt ansikt! Men den er veldig drøy i bruk, så første gang jeg brukte den gikk jeg på en smell, så det holder med 1-3 dråper vist ikke blir det ujevnt!

Mer Informasjon

Konsentrerte brun-uten-sol-dråper som blandes med den daglige ansiktskremen. Bygger gradvis opp en jevn og naturlig gyllenbrun nyanse. Den konsentrerte formelen gjør det enkelt å styre fargeintensitet og resultat. De energigivende og utjevnende ingrediensene gjør at huden får en jevn og naturlig glød, uten skadelig påvirkning fra solen. Beriket med allantoin som har en sammentrekkende, beroligende og fuktighetsbevarende effekt.
Bland daglig 1-5 dråper i serum eller ansiktskrem og påfør til ønsket resultat er oppnådd. Deretter 2 dråper hver eller annenhver dag for å vedlikeholde fargen.
Aqua (Water), Dihydroxyacetone, Glycerin, Allantoin, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331