Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Instant Glow Facial Mist 100 ml

Instant Glow Facial Mist 100 ml

Löwengrip

Mist til ansiktet som sørger for hud med rikelig glød. Gjenoppretter hudens pH-balanse for en sunn hud over lengre tid, gir næring og beskytter mot forurensning.
270 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Instant Glow Facial Mist 100 ml
p94000678
v94000679
Löwengrip
NOK
270

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Mist til ansiktet som sørger for hud med rikelig glød. Gjenoppretter hudens pH-balanse for en sunn hud over lengre tid, gir næring og beskytter mot forurensning. Påfør på rengjort hud for priming, etter make-up for å fiksere eller påfør under dagen for å gi påfyll av fukt og umiddelbar glød.
Inneholder Exo-P, Niacinamide og lavmolekylær Hyaluronsyre. Exo-P beskytter huden mot skadelige miljøfaktorer og øker hudens naturlige barrierefunksjon. Niacinamide minsker synligheten av porer, forbedrer hudens fyldighet og etterlater en spenstig og smidig følelse. Lavmolekylær Hyaluronsyre penetrerer huden i dybden, hvilket gir huden rikelig med fukt så den holder seg jevn og balansert.
Påfør på rengjort hud for priming, for å fiksere make-up eller under dagen for glød og rikelig med fukt. Holder huden i balanse da den opprettholder dens naturlige pH-verdi.
Aqua (Water), Glycerin, Propylene Glycol, Isopropyl Isostearate, Niacinamide, Alteromonas Ferment Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Isohexadecane, Polysorbate 60, Butylene Glycol, Parfum (Fragrance), Eugenol.
Hudtype:Sensitiv|Normal|Tørr
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331