Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Good To Go (caramel & cream) - Dry Shampoo 100 ml
Good To Go (caramel & cream) - Dry Shampoo 100 ml

Good To Go (caramel & cream) - Dry Shampoo 100 ml

Löwengrip

Svært volumgivende tørrsjampo som gir hold og struktur ved styling. Fjerner overflødig fett og gir en nyvasket følelse mellom sjamponeringer. Passer for alle hårfarger.
99 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Good To Go (caramel & cream) - Dry Shampoo 100 ml
p90160307
v90160308
Löwengrip
NOK
99

Omtaler

Aud-Torhild | 28-07-2018
Dårligste tørrshampooen jeg har prøvd noen gang. Håret føltes seigt og ekstremt klissete, og det var nærmest umulig å børste i gjennom håret etter bruk av denne. Håret ble også utrolig tungt og flatt, og det så glissent ut på lang avstand. I tillegg var lukten av ”falsk” karamell og vanilje veldig overveldende og kvalmende.

Mer Informasjon

Svært volumgivende tørrsjampo som gir hold og struktur ved styling. Fjerner overflødig fett og gir en nyvasket følelse mellom sjamponeringer. Passer for alle hårfarger. Rist godt før bruk.
Hold munnstykket ca. 30 cm fra håret og spray ved hårrøttene. Børst gjennom eller masser med hendene for å style håret.
Butane, Alcohol Denat., Isobutane, Propane, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Solanum Tuberosum Starch, Silica, Hydrolyzed Soy Protein, Triethyl Citrate, Panthenol, Aqua, Citric Acid, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Parfum, Coumarin.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331