Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Löwengrip Deep Cleansing Detox Hair Shampoo 100 ml

Vurderinger
Pris
195 kr
Tilgjengelighet i butikk
Hjemleveranse
Hjemleveranse
Fri frakt over 99 kr.
Fri frakt over 99 kr.
Deep Cleansing Detox Hair Shampoo
p94001990
v94001991
Löwengrip
NOK
195
Locally ProducedVegan Formula
En rik og skummende detox sjampo som fjerner urenheter, kjemikalier og rester fra produkter ved hjelp av micellar teknologi. Rengjør i dybden og gjenoppretter balansen, både i hårets lengder og hodebunnen. Den effektive, men skånsomme formelen gir håret nytt liv, med en frisk, ren og balansert følelse som holder lenge. Micellar formelen gjør at den rengjør i dybden, uten å tørke ut eller irritere hodebunnen. Inneholder micellar og melkesyre. Micellar fjerner urenheter, kjemikalier og andre restprodukter uten å ta vekk fukt fra hår og hodebunn. Melkesyre er en form for AHA-syre som regulerer pH-verdien i hodebunnen, og gjenoppretter balansen. Produsert i Sverige. Vegansk.
Bruk 1-2 ganger i måneden for å fjerne rester etter produkter, rengjør i dybden og gjenopprett balansen i hår og hodebunn. Påføres i to omganger for best resultat. Masser nøye i fuktet hår, la sitte i 3 minutter for ekstra effekt. Brukes med fordel innen Deep Cleansing – Detox Conditioner.
Volum:
100 ml
Bruttovekt:
124 g
Finish:
Dewy
EAN:
7350073862900

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver