Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big Mascara & Diesel Only the Brave Classique

True Match Foundation 1W Ivory Gold
True Match Foundation 1W Ivory Gold
True Match Foundation 1W Ivory Gold

True Match Foundation 1W Ivory Gold

Loreal

True Match Foundation passer alle hudtyper, spesielt deg som har tørr hud. Gir et naturlig dekkende resultat som lar huden puste.
169 kr
1W Ivory Gold
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
True Match Foundation
p88412190
v88412192
Loreal
NOK
169

Omtaler

Oda | 25-04-2019
Den beste drugstore foundation jeg vet om, fant er farge som passer veldig godt som jeg ikke opplever ofte da de ofte er for gule eller rosa, den var perfekt og nøytral! dekker lett og pent og føles lett på huden. gir en naturlig og pen finish. Denne dekker ikke ordentlig til fest men mer for en hverdagslig look. synes den er lett å påføre pent med kost og svamp og sitter pent i mange timer
Kaja | 28-02-2018
Liker den ganske godt, veldig stor plus for at den fins i mange farger, dekker ganske bra, den lager en tyn og jevn lag på huden. Jeg må sette den med pudder, ellers ser den oljete ut etter et par timer. I forhold til pris er det veldig god Foundation.
Karoline | 25-02-2018
Synes dette er en helt okei foundation, men har andre jeg foretrekker som er enda billigere.

Mer Informasjon

True Match Foundation passer alle hudtyper, spesielt deg som har tørr hud. Gir et naturlig dekkende resultat som lar huden puste. Den fuktende formelen inneholder E-vitamin og glycerol og gjør huden behaglig myk hele dagen. True Match Foundation smelter sammen med hudtonen din. Ta True Match Matchmaker-testen for å finne din nyanse!
Volum:30 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Farge:Beige
Dekningsgrad:Medium
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331