Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

LH cosmetics Interstellar Multichrome

Vurderinger
Velg farge
Multichrome
Pris
349 kr
Finn i butikk
Hjemleveranse
Hjemleveranse
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
Fri frakt over 99 kr
Fri frakt over 99 kr
Interstellar
p94009794
v94024099
LH cosmetics
NOK
349
Interstellar Multi-use Liquid Eyeshadow er oppsiktsvekkende! Den innovative formelen er vannfri og veldig rask og enkel å bruke, uansett om du er nybegynner eller makeupartist. Interstellar er multifunksjonell, så hvorfor begrense deg til å bruke den på øyelokkene? La kreativiteten strømme og bruk den på kinn, lepper, hår, utringning eller der du vil! Interstellar Liquid Eyeshadow er vannfast, drysser ikke glitter (no fall-out) og inneholder ingen plastpartikler. Den er selvsagt 100 % vegansk.
Collision: Flytende øyenskygge med gullglitrende perler i en transparent base.
Supernova: Flytende øyenskygge med isblå og lyserosa iriserende glitrende perler i en transparent base. 
Multichrome: Flytende øyenskygge som skifter i flere farger: lilla, grønt, rosa, ferskenfarget og gullfarget.
Interstellar Supernova & Collision: Påføres direkte med applikatoren, fingeren eller en børste. Produktet kan bygges på fra lett skimmer til intensivt dekkende, alt etter hva du vil ha. OBS! La produktet fiksere i noen sekunder, og så har du et langvarig glitrende og skinnende resultat!   
Interstellar Multichrome: Påføres direkte med applikatoren, fingeren eller en børste.
Produktet kan bygges på fra lett skygge til intensivt dekkende, alt etter hva du vil ha. OBS! La produktet fiksere i noen sekunder, og så har du et langvarig flerdimensjonalt og stilig resultat!   
Tips fra makeupartisten:   
Ta en liten mengde Interstellar Supernova eller Interstellar Collision og bland ut med Infinity Glass og klapp på med The Sponge, fingeren eller en børste langs kinnbenet for å få en lett glitrende og glødende highlighter. 
 Påfør en liten mengde Interstellar Multichrome med børsten Liner Brush 300 for å skape en multichrome eyeliner! Liten innsats med stor effekt!
Isododecane, Calcium Titanium Borosilicate, Mica, Trimethylsiloxysilicate, Glyceryl Tribehenate/Isostearate/Eicosandioate, Octyldodecanol, Synthetic Fluorphlogopite, Hydrogenated Styrene/Isoprene Copolymer, Disteardimonium Hectorite, Alcohol, Polyhydroxystearic Acid, Polyisoprene, Tin Oxide, Pentaerythrityl Tetra-Di-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Water (Aqua), Talc, BHT, Titanium Dioxide (CI 77891),
Volum:
3.5 ml
Vekt:
33 g
Farge:
Multi
Finish:
Dewy
EAN:
7350003902010
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331