Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Smooth Finish Foundation Powder 10

Smooth Finish Foundation Powder 10

Laura Mercier

Pudderfoundation som føles som en annen hud. En silkemyk innovasjon som gir huden et naturlig pudderslør og en finish som varer hele dagen. Lett å påføre og myk.
550 kr
10
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Pudderfoundation som føles som en annen hud. En silkemyk innovasjon som gir huden et naturlig pudderslør og en finish som varer hele dagen. Lett å påføre og myk. Kamuflerer og reduserer fine linjer. Kan brukes med en tørr eller fuktet svamp. Oljefri. Gir en naturlig, matt finish med «soft focus»-effekt. En tørr svamp gir en tynn til middels dekning. En fuktet svamp gir en dekning som kan bygges opp til ønsket nivå. Matter ned og reduserer fine linjer og porer straks etter at den er påført. Inneholder mykgjørere som E-vitamin og sheasmør. Sitter i opptil 8 timer. Vannfast. Er hverken klissete eller tørr. Dermatologisk og oftalmologisk testet. Egner seg for kombinert, normal og følsom hud. Er du veldig tørr, anbefaler vi flytende foundation. Boksen inneholder svamp og speil. Refillsvamper kan kjøpes separat.
For tynn til middels dekning bruker du en tørr svamp og påfører som et presset pudder i hele eller i deler av ansiktet. Unngå øyeområdet. For middels til full dekning: Fukt svampen og påfør i hele eller i utvalgte deler av ansiktet. Unngå øyepartiet. Tips! For et jevnt og ekstra holdbart resultat, kan du bruke primer under. Laura Mercier Mineral Primer er perfekt for alle typer av pudderprodukter. For en naturlig semi-matt finish, kan du bruke Laura Mercier Primer Radiance, men husk å la den tørke før du har på pudderet!
INGREDIENTS: TALC, MICA, ZEA MAYS (CORN) STARCH, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, TRIISOSTEARIN, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, DIMETHICONE, MYRISTYL TRISILOXANE, SOYBEAN GLYCERIDES, ZINC STEARATE, CHLORPHENESIN, POTASSIUM SORBATE, POLYPERFLUOROETHOXYMETHOXY DIFLUOROETHYL PEG PHOSPHATE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER UNSAPONIFIABLES, TETRASODIUM EDTA, SILICA, DIMETHICONOL, BHT, ASCORBYL PALMITATE. MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR/(+/-): CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77947 (ZINC OXIDE (nano)).
Hudtype:Tørr|Kombinert|Fet|Sensitiv|Moden|Acneutsatt hud|Normal
Dekningsgrad:Høy
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331