Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Show More of You! Kjøp 2 få 20%, kjøp 3 få 30%. Gjelder Lancome, Urban Decay, YSL, Kiehl's & Biotherm.

Hypnôse Volume-À-Porter Mascara Set
Hypnôse Volume-À-Porter Mascara Set
Hypnôse Volume-À-Porter Mascara Set
Kjøp 3 få 30%

Hypnôse Volume-À-Porter Mascara Set

Lancôme

Med Lancôme Hypnôse Mascara Volume-à-Porter Set gir Lancôme deg produktene til en look som ser ut som om den er skapt nettopp for deg.
310 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Hypnôse Volume-À-Porter Mascara Set
p90554837
v90554838
Lancôme
NOK
310

Mer Informasjon

Med Lancôme Hypnôse Mascara Volume-à-Porter Set gir Lancôme deg produktene til en look som ser ut som om den er skapt nettopp for deg. Lancôme Hypnôse Mascara Volume-à-Porter er en mascara med kremet formel for et langvarig, intenst volum. Begynn med å påføre Khôl Eyeliner langs øvre vipperad for en definert look, og påfør deretter Hypnôse Mascara. Om kvelden fjerner du enkelt makeupen med Lancôme Bi-Facil. Lancôme Hypnôse Mascara Volume-à-Porter Set inneholder: • Hypnôse Mascara • Le Crayon Khôl • Bi-Facil 30 ml
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331