Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Grandiôse Mascara 01 Black
Grandiôse Mascara 01 Black
Gave på kjøpet! Les mer

Grandiôse Mascara 01 Black

Lancome

Grandiôse mascara gir lengde, volum og buede vipper.
310 kr
01 Black
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Julie | 25-11-2018
Elsker den! Om du bruker oljete fondation kan den sverte om vippene treffer under øyenbrynene.
Julianne | 07-03-2018
Favorit mascaraen over alle, gir lange fyldige vipper, drysser ikke. Må alltid ha 1 av disse i makup skuffen.. bruker den med lancome cil boost.. perfekt!
Camilla Jemtland | 30-07-2017
Kjempe bra formel på mascaraen. Gir lange og fyldige vipper uten klumper, eller at vippene klistrer seg sammen. Eneste minuset er børsten, litt vanskelig å påføre siden børsten har en bøy. Men dette løser man enkelt ved å heller benytte en annen børste i mascaraen. Den får hvertfall 5 stjerner, og er definitivt verdt all den positive omtalen. Dette et av Lancome's beste produkter :-) !

Mer Informasjon

Grandiôse mascara gir lengde, volum og buede vipper. Mascaraen er designet med en revolusjonerende børste formet som en svanehals, og et kurvet skaft som følger øyets kontur, så alle vipper lett kan nås. De korte børstehårene sikrer den rette mengden mascara fra første strøk og er designet for å løfte, krølle og forlenge selv de aller korteste vippene. Formelen er utviklet så den skal forbli frisk og fleksibel og ikke gi mascaraen en innvendig "skorsteinseffekt".
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331