Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Grandiôse Extreme Mascara
Grandiôse Extreme Mascara

Grandiôse Extreme Mascara

Lancôme

Lancôme har tatt steget videre innen vipper og tilbyr nå en extreme variant av sin ikoniske Grandiôse mascara.
310 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Grandiôse Extreme Mascara
p88991125
v88991126
Lancôme
NOK
310

Omtaler

Ingrid | 12-03-2018
Dette er sikkert en god maskara for mange, men den får øyenvippene mine til å dette rett ned igjen uansett hvor mye jeg bøyer dem med vippetang. Vippene blir ellers veldig fine, men det viktigste med en maskara for meg er at den åpner blikket mitt og ikke ødelegger bøyen på vippene, så denne var ikke noe for meg.
Mihaela | 10-03-2018
Denne mascara gir lange og volum fulle vipper. Jeg bruker den hver dag.
Gisela | 08-03-2018
Veldig god mascara som sitter godt hele dagen, separerer vippene og gir god lengde og fylde. Den er også lett å fjerne. Lancome er mitt favoritt merke!

Mer Informasjon

Lancôme har tatt steget videre innen vipper og tilbyr nå en extreme variant av sin ikoniske Grandiôse mascara. Nyheten Grandiôse Extreme skaper maksimalt volum fra rot til spiss med kun et par enkle strøk og den nye ultra-sorte formelen holder i opp til 24 timer. Den patenterte "Swan-NeckTM"-høypresisjonsbørsten gjør det i tillegg mulig å nå helt inn til roten av vippene, slik at vippene formes som en perfekt vifte. Resultatet er åpne, fyldige og lange vipper.
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331