Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du en goodiebag til en verdi av 800 kr når du handler for samme sum! Gjelder kun på kicks.no, så langt lageret rekker.

NYHET

Lancôme Absolue Precious Cells Gift Box

Vurderinger
Pris
2 195 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt  over 99 krFri frakt over 99 kr
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Absolue Precious Cells Gift Box
p94020856
v94020857
Lancôme
NOK
2195
Absolue Precious Cells hudpleie gaveeske fra Lancôme er til kvinner som ønsker det aller beste til huden. Absolue Precious Cells er en hudpleieserie som forener vitenskap og luksus, og som fokuserer på den ultimate fornyelse, for en synlig vakrere og revitalisert hud. Med Absolue Precious Cells dagkrem optimaliseres hudens regenererende effekt og hudens reparerende mekanisme akselereres. Huden beskyttes mot daglig ytre påvirkning som fremskynder aldring av huden. Inspirert av 80 års hudpleieekspertise og mange års forskning på hudens fornyelse, har Lancômes laboratorier utvunnet rosens regenererende vitalitet og tilført virkningen i den ikoniske Absolue Precious Cells dagkrem. Formelen inneholder utsøkt roseekstrakt, en konsentrert regenererende blanding av tre virkningsfulle roseekstrakter, som reduserer alle synlige tegn på aldring. Absolue Precious Cells hudpleie gaveeske er den mest luksuriøse hudpleiegaveesken fra Lancôme og inneholder: Absolue Precious Cells Soft dagkrem 60 ml, Absolue Precious Cells Soft dagkrem 15 ml, Absolue Precious Cells Rich dagkrem til tørr hud 15 ml, Absolue Precious Cells øyekrem 5 ml og Absolue Precious Cells serum 5 ml.
Vekt:
1322 g
EAN:
3614273265126
Mer inspirasjon
Beauty Test: Finn riktig hudpleie fra Lancome

Beauty Test: Finn riktig hudpleie fra Lancome

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331