Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector 50 ml
Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector 50 ml
Kampanje 20%

Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector 50 ml

Lancome

Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector er en multifunksjonell natkkrem med en innovativ frisk gel-in-oil konsistens, som etterlater huden med en fuktet og behagelig følelse.
584 kr
730 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Sofie | 11-03-2018
Ville gjerne like denne men det ble litt mye lukt og litt for lite resultater. Konsustensen er glatt og gel aktig, og deilig å smøre på. Men for meg ble det ingen merkbar effekt.
Stine Sofie | 19-02-2017
Sammen med serum og dagkrem i samme serie er denne perfekt. Den lukter godt, og holder på fuktigheten hele natten og til langt utpå dagen dagen etter. Den er dog veldig dyr, så derfor ikke full score fra meg.
Stine | 22-06-2016
Min første nattkrem, og jeg er strålende fornøyd, den fukter hele natten. Fra jeg smurte meg inn til jeg våknet gikk det 12 timer, og ansiktet var fuktet og silkemykt. Kan være lurt å smøre den inn et par timer før du legger deg ettersom det tar en stund før den tørker inn i huden, er litt klissete istarten.

Mer Informasjon

Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector er en multifunksjonell natkkrem med en innovativ frisk gel-in-oil konsistens, som etterlater huden med en fuktet og behagelig følelse. Den innovative konsistensen med mikrodråper av olje som er blandet i en fuktgivende gel smelter lett inn i huden, som boostes med næring. Morgen etter morgen fremstår huden mer strålende og føles mykere, glattere og smidigere.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331