Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Rénergie Multi-Lift Créme Riche SPF 15 - For Dry Skin 50 ml
Kampanje 20%

Rénergie Multi-Lift Créme Riche SPF 15 - For Dry Skin 50 ml

Lancome

Rénergie-serien er rettet mot kvinner som ønsker den nyeste teknologien innen oppstrammende og utfyllende hudpleie.
720 kr
900 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Tonje | 08-09-2018
Jeg har aldri reagert på et eneste hudpleieprodukt, sminke eller serum i hele mitt 55 årige liv. Jeg har betong-hud, pleier jeg å si, men denne reagerte jeg veldig sterkt på, det sved og jeg fikk masse kløende utslett. Fordi jeg aldri bedømmer noe uten å ha testet det mange ganger, forsøkte jeg flere ganger over et helt år med samme resultat. Tåler forøvrig alle andre Lancôme produkter fint og vet at de har svært høy effektivitet og høy kvalitet på sine produkter. Er ikke allergisk mot noe annet heller. Fryktelig synd da det er en formue i en krukke.

Mer Informasjon

Rénergie-serien er rettet mot kvinner som ønsker den nyeste teknologien innen oppstrammende og utfyllende hudpleie. Gjennom en ny eksklusiv [Up-Cohésion]™ teknologi, inspirert av det mest krevende miljøet huden kan bli utsatt for – Verdensrommet, kommer nå Rénergie i tre nye teksturer. En kombinasjon av aktive ingredienser, testet under ekstreme forhold i simulert vektløshet, løfter huden og gjør den fastere. Huden gjenvinner sin tetthet og strammes opp. Rénergie Multi-Lift Créme Riche er en dagkrem med beskyttende SPF 15, som forhindrer rynker, beriket med ekstrakt fra linfrø som øker produksjonen av kollagen i huden, samt svart te som gir huden volum. Kremen brukes hver dag i ansiktet og på halsen – alene eller under makeup. Spesielt tilpasset tørr og sensitiv hud.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331