Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Absolue Precious Cells Rose Drops 15 ml
Absolue Precious Cells Rose Drops 15 ml

Absolue Precious Cells Rose Drops 15 ml

Lancôme

Lancôme Absolue Precious Cells Rose Drop er en nyskapning som er spesielt utviklet for å få frem den naturlige, friske gløden vi alle ønsker å våkne opp med – selv når vi ikke har sovet nok.
970 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Absolue Precious Cells Rose Drops
p89991700
v89991701
Lancôme
NOK
970

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Lancôme Absolue Precious Cells Rose Drop er en nyskapning som er spesielt utviklet for å få frem den naturlige, friske gløden vi alle ønsker å våkne opp med – selv når vi ikke har sovet nok. Rose Drop kombinerer nærende egenskaper med peelingens eksfolierende effekt. Med Absolue Precious Cells Rose Drop blir huden myk og glatt med en forfinet tekstur og en strålende glød. Resultatet skyldes at Rose Drop virker inn på flere forskjellige faktorer. Fine linjer og synlige pigmentflekker reduseres, hudens fuktighetsnivå og elastisitet økes, hudens tekstur blir finere og den får en vakker glød.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331