Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Galateis Douceur 200 ml
Kampanje 20%

Galateis Douceur 200 ml

Lancôme

En lett, kremet rens som skånsomt fjerner ansikts- og øyenmakeup. Inneholder naturlig papaya- og ananasekstrakt som gjør huden myk og strålende.
216 kr
270 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Galateis Douceur
p382281
v21602362
Lancôme
NOK
216

Omtaler

Hanna | 04-10-2017
Veldig usikker på denne.. Jeg foretrekker vanligvis en rens som skummer, syns slike som denne er så vanskelige å bruke og føler at de ikke renser godt nok. Den tar ikke bort sminken noe særlig, og føler at det fortsatt ligger et lag på huden etter jeg har skylt den bort og den renser bare ikke bra nok for min hud..
Eirin | 10-09-2015
Jeg fikk denne i prøvestr. og forventet bra resultat av et så anerkjent merke. Er helt enig med de som ikke er fornøyd med produktet. Den renser huden helt ok, men billigere merker fungerer like bra om ikke bedre. Lukten er alt for sterk, og for å ta bort øyesminke må man virkelig gni selv om det ikke er vannfast mascara man bruker, og det er vel ikke meningen? Kan dessverre ikke anbefale denne.

Mer Informasjon

En lett, kremet rens som skånsomt fjerner ansikts- og øyenmakeup. Inneholder naturlig papaya- og ananasekstrakt som gjør huden myk og strålende.
Påfør en liten mengde på en bomullspad og før den over ansiktet og øynene eller masser inn en liten mengde i ansiktet og tørk av med Kleenex. Avslutt med ansiktsvann.
Volum:200 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331