Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
The Lifting Eye Serum 15 ml
The Lifting Eye Serum 15 ml
The Lifting Eye Serum 15 ml

The Lifting Eye Serum 15 ml

La Mer

The Lifting Eye Serum gir dine øyeområder et synlig løft og gjenskaper hudens spenstighet.
2 225 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
The Lifting Eye Serum
p89566044
v89566045
La Mer
NOK
2225

Mer Informasjon

The Lifting Eye Serum gir dine øyeområder et synlig løft og gjenskaper hudens spenstighet. The Eye Lifting Serum gir både et umiddelbart resultat - og gjenoppbygger hudens elastin for en langvarig effekt. Resultatet er en gjenskapelse av øyepartiets "arkitektur" og et synlig løft. The Lifting Eye Serum inneholder unike ingredienser fra havet kombinert med Miracle Broth™ og "Stretch Matrix Complex" og sikrer den optimale pleie av de sarte øyepartiene. Brukes morgen og kveld under din favoritt La Mer øyekrem. Legg en liten dråpe på huden - både på øyepartiet, øyelokk og området opp mot brynet. Bruk den unike applikatoren til å stryke produktt på med.
Hudtype:Fet|Kombinert|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331