Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Noni Glow Sleeping Mask 100 ml

Noni Glow Sleeping Mask 100 ml

Kora Organics

En lett gelebasert og behandlende fuktighetsmaske til ansikt som booster hudens fuktighet for en jevnere og fyldigere hud.
499 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Noni Glow Sleeping Mask
p90551087
v90551088
Kora Organics
NOK
499

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

En lett gelebasert og behandlende fuktighetsmaske til ansikt som booster hudens fuktighet for en jevnere og fyldigere hud. Denne "putesikre" over-natten-masken med økologisk Tremella Fuciforms (Silver Ear Mushroom) kokosmelk, kaviarlime og kakaduplomme ekstrakt gir deg en myk, fuktet og glødende hud når du våkner neste morgen. Siden huden vår repareres og fornyes om natten, er det perfekt å bruke denne masken mens du sover. For alle hudtyper.
HVA GJØR DEN:
-Øker hudens fuktighetsnivå for å redusere synligheten av fine linjer og rynker
-Roer ned og reduserer rødhet
-Glatter ut hudens overflate og gir glød
Positivt affirmasjonsord: vitality
Påføres generøst over renset ansikt, hals og decolletage. Unngå kontakt med øynene. Når produktet er fullstendig absorbert, la det ligge over natten og skyll av med lunkent vann om morgen. For å bruke som en ansiktsmaske, skyll av etter 15 minutter. Brukes over natten for best resultat.
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331