Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big Mascara & Diesel Only the Brave Classique

Amino Acid Shampoo 500 ml
Amino Acid Shampoo 500 ml
Amino Acid Shampoo 500 ml

Amino Acid Shampoo 500 ml

Kiehls

Beriket med Amino Acid og Coconut skapes herlig, kremaktig skum som skånsomt renser håret. Bidrar til å gi håret liv, mykhet og glans.
280 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Amino Acid Shampoo
p883847
v43327246
Kiehls
NOK
280

Omtaler

Helene | 10-03-2018
Veldig fornøyd! Kjøpte denne som rensende shampoo for å unngå fort fett hår, vil si at foreløpig fungerer den. Gått ned til tre vask i uka, trenger ikke tørrshampoo før dag 3 så absolutt effekt! Lukter også helt nydelig. Eneste minus er at jeg har halvlangt hår og føler ikke at en liten mengde holder for å få skum i håret. Men det er vel etter hva man føler selv.
Ragnhild | 06-03-2016
Har brukt denne sjampoen sammen med Amino Acid balsam i flere år og er veldig fornøyd. Har fint, bølgete nordisk hår som ikke er tynt, men som veldig fort blir brusete. Denne tynger ikke håret, men gir et rent, fyldig og glansfullt hår. Lett og behagelig duft av kokos.
Mayhelen Midtrud | 24-02-2016
Kiehl's har sykt gode produkter og denne Sjampoen er uten sodium lauryl sulfate og naturlig med masse gode ingredienser! Flott valg for deg som ønsker "organisk" hårpleie eller må vaske håret ofte.

Mer Informasjon

Beriket med Amino Acid og Coconut skapes herlig, kremaktig skum som skånsomt renser håret. Bidrar til å gi håret liv, mykhet og glans.
•Med Pure Coconut Oil
•Hveteproteiner gir volum
•Deilig, kremaktig skum
•Ikke testet på dyr
Brukes i vått hår. Masser en liten mengde gjennom hodebunnen. Skyll med varmt vann. Gjenta om ønskelig. Etterfølges av balsam for optimal effekt. Skyll grundig hvis du får sjampo i øynene.
Volum:500 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331