Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Smoothing Oil-Infused Leave-In Concentrate Smoothing Oil Infused Leave-in Hair Serum
Smoothing Oil-Infused Leave-In Concentrate Smoothing Oil Infused Leave-in Hair Serum

Smoothing Oil-Infused Leave-In Concentrate Smoothing Oil Infused Leave-in Hair Serum

Kiehls

Kiehl's Smoothing Oil-Infused Leave-In Concentrate. Smoothing Oil-Infused Haircare bekjemper krusete hår, glatter ut og sørger for at håret ikke floker seg.
265 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Smoothing Oil-Infused Leave-In Concentrate
p89114286
v89114287
Kiehls
NOK
265

Omtaler

Mona | 17-01-2020
Det finnes både bra og dårlig silikon-produkter for hår, men dette produktet inneholder mye ikke-vannløselig silikon, Cyclopentasiloxane, som brukes i medisinske implantater, fugemasse, smøremidler og frontrutebelegg på biler. Denne silikontypen bygger seg opp i håret og i hodebunnen og trenger en kraftig sulfat-sjampo for å bli vasket ut. Dette gjør bare mitt hår enda tørrere og mer slitt.
Benedicte | 14-04-2019
Har tynt og skadet hår etter en god del hjemmebleking, og denne er helt fantastisk til håret mitt! Den tynger ikke, håret kjennes mykt og godt ut og den deilige duften er et pluss.
Gergana | 10-09-2018
Kjempe fornøyd, finnes ikke bedre hårolje! Lukter veldig godt og gjør håret silkemyk

Mer Informasjon

Kiehl's Smoothing Oil-Infused Leave-In Concentrate. Smoothing Oil-Infused Haircare bekjemper krusete hår, glatter ut og sørger for at håret ikke floker seg. Denne 3-trinnsserien gjør straks (etter bare én gang) håret glattere og 3 ganger mindre krusete. Håret blir blankt og mykt, med en tiltrekkende varm og treaktig duft.
Denne 3-trinnsserien består av sjampo, balsam og leave-in-konsentrat som nærer håret uten å gjøre det tungt. Leave-in-konsentratet kan brukes som hjelp ved styling av vått hår og som siste finish på tørt hår.
Smoothing Oil-Infused Leave-In Concentrate
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331