Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Daily Gradual Tan Quick Water - to - Foam Body Mousse Light/Medium, 200 ml
Kampanje 20%

Daily Gradual Tan Quick Water - to - Foam Body Mousse Light/Medium, 200 ml

KICKS Beauty

Transparent kroppsmousse som tørker raskt og med gradvis selvbruningseffekt. Brukes daglig for å bygge opp en naturlig solkysset hudtone.
135,20 kr
169 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Transparent kroppsmousse som tørker raskt og med gradvis selvbruningseffekt. Brukes daglig for å bygge opp en naturlig solkysset hudtone. Inneholder en spesialutviklet parfyme, og er beriket med hudstyrkende ingredienser og algeekstrakt. Full effekt etter 2–5 dager. Finnes i følgende nyanser: Light/Medium og Medium/Dark.
AQUA, PENTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, ETHOXYDIGLYCOL, DIHYDROXYACETONE, PPG-5-CETETH-20, PARFUM, ERYTHRULOSE, SACCHARIDE ISOMERATE, LIMONENE, FUCUS VESICULOSUS EXTRACT, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, DECYL GLUCOSIDE, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, SODIUM METABISULFITE, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL
Volum:200 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331