Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå tilbyr vi fri frakt med Bring & Helthjem.

KICKS Beauty Professional Eyelash Curler

Vurderinger
Pris
129 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Professional Eyelash Curler
p90811417
v90811418
KICKS Beauty
NOK
129
En profesjonell vippetang som gir topp presisjon og bøyer vippene langs hele vipperaden. Vippetangen er uten kant, og den buede vinkelen passer alle øyeformer og bøyer vipper som vanligvis er vanskelige å nå. Silikonputen sørger for langvarig bøy og maks komfort og beskyttelse. Det ergonomiske håndtaket er stabilt og godt å holde i slik at du kan bruke akkurat passe trykk på vippene. To ekstra silikonputer følger med. Fri for nikkel.
Slik gjør du: åpne vippetangen og plasser den på vipperaden nær røttene. Hold håndtaket i et bestemt grep og trykk forsiktig sammen. Hold i noen få sekunder, løsne deretter grepet helt før du fjerner vippetangen. Gjenta flere ganger hvis du ønsker en mer intens bøy. Silikonputen bør skiftes ut hver tredje måned hvis du bruker vippetangen daglig. Brukes på usminkede vipper.
EAN:
7310649979241

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331