Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Sluttspurt! 30% på salgsprisen!

Certified Organic Lemongrass Sugar Scrub
Certified Organic Lemongrass Sugar Scrub
SUPERSALE 30% på SALGS-prisen

Certified Organic Lemongrass Sugar Scrub

KICKS Beauty

Skummende kroppspeeling med energisk duft. Mild og mykgjørende rengjøring samtidig som den skånsomt eksfolierer med sukker.
52,15 kr
149 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Synnøve | 31-03-2019
Den beste skrubben eg har prøvd (og eg og eksemhuden min har prøvd mange!), duftar herleg friskt utan at det blir sterkt nok til å "krangla" med td krem eller parfyme og gir perfekt skrubbeintensitet! Er ekstra nøgd med at det er sukkerskrubb, sidan korna då smeltar vekk og ein unngår å skrubba for mykje (smelta sukker er òg betre for alt frå dusjrøyra til miljøet) <3 Har høyrt rykter om at denne kanskje skal ut av produsjon og at Kicks sin nye sukkerskrubb skal "ta over", dette håpar eg ikkje er tilfelle då den nye sukkerskrubben til Kicks både kjem i mykje mindre bok og luktar svært sterkt på ein ikkje god måte (eg fekk migrene og vart kvalm etter eit lite sniff på lokale Kicksbutikken). Håpar begge evt vil vera tilgjengelege, om denne vert borte kjem eg til å måtta handla sukkerskrubb andre stader enn Kicks.
Medina | 10-03-2018
Etterlater seg nydelig lukt på kroppen flere dager etterpå!
Janka | 01-12-2016
Ny favoritt! Har alltid hatt peach skrubben til kicks i dusjen, nå tar nok denne over! Kjempe drøy og har mindre korn enn den andre.

Mer Informasjon

Skummende kroppspeeling med energisk duft. Mild og mykgjørende rengjøring samtidig som den skånsomt eksfolierer med sukker.
Volum:200 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331